Melodifestivalen



Här får ni några bilder från melodifestivalens genrep i Malmö. Det fick bli miniatyrer, de är klickbara. Puss på er.

               

Dåligt Sara, dåligt..

Jag skäms, ja helt ärligt så skäms jag lite. Inget bloggaktivitet på fem dagar. Synd tänker vissa, skönt tänker andra. Så kan det vara. Jag vet egentligen inte vad jag har gjort. Jag har inte haft något att skriva om antar jag. Det har jag nu. Min familj sitter och tittar på melodifestivalen tillsammans med resten av sverige, en del i alla fall.. Men inte jag, jag har redan sett den. Jag var nämligen på genrepet i malmö innan. Så nu har jag hört alla låtar och alla skämt, och sett petra mede utan smink. Det var väldigt roligt när röstningen kom (de hade lottat poängställningen för att få öva på det momentet också). Alla i arenan skrek på de som skulle vinna och jag tyckte att folk var så knäppa så jag satt och skrek "Darin". Han var nämligen pausunderhållningen. Och han hade lika stor chans att få komma till globen som de andra hade på genrepet så varför inte. Det var bara min syster som tyckte att jag var så otrooligt pinsam. Men ni får bilder i nästa inlägg för jag hittar inte min kamera. Skriver snart igen, pusshaaij.

Sista lovdagen

Skola imorgon. Det är jättehemskt! Då är det tillbaka till vardagslivet, stiga upp klockan 6 och sova kl 23. Jag hade egentligen lovat er bilder idag från bowlingen igår, men jag var så stressad att hinna med bussen så jag glömde min kamera hemma. Så ni får klara er utan bilder. Men jag kan berätta att jag vann stort. Efter bowlingen gick vi och såg Valkyria på bio, den var ganska bra. Och sen byggde vi en snögubbe och pratade med en full kille som trodde att jag gick på spyken bara för att jag byggde en snögubbe. Gör man sånnt på spyken eller? Jaja, hinner inte skriva så mycket idag. Måste duscha också. Det står det i minst hälften av alla mina blogginlägg. Men det är bara för att jag skriver på kvällen innan jag ska sova. Men nu är det pusshaaij på er. Ha en trevlig söndagskväll.

Vallåsen 19/2

Mm, i torsdags var jag och mina kompisar på vallåsen och åkte skidor. Jag åkte hemifrån 07.15 och kom hem 22.30, ni anar inte hur trött jag var. Men jag började inte åka skidor förrän vid 11 och sen åkte jag nog till halv 8 så det var inte så farligt. Men jag hinner inte blogga så mycket mer nu. Ska snart äta och sen tänkte jag göra lite skolarbete. Det kan behövas, och jag är alltid så optimistisk i början av lovet så jag packar ner jättemånga böcker i min väska. Jaja, ni får lite bilder också, inte så många men ni klarar er nog. Pusshaaij.

     
( Bilderna är klickbara )

Godnatt

Ska snart gå och lägga mig. Har suttit och tittat på en serie på youtube nästan hela dagen, "Jem and the holograms" heter den. Sjukt kul men det känns som om jag är aningen för gammal för att titta på den. Men vad spelar det för roll, jag bryr mig inte. Jag ville mest säga att jag inte har glömt min blogg. Jag åkte skidor hela dagen igår och imorgon får ni bilder från det. Sen så ska jag bowla och gå på bio med alve imorgon kväll, blir nog lite bilder från bowlingen där också. Puss på er, lova att läsa min blogg imorron! Godnatt allihopa.

Färgrevolution



Jag har precis upptäckt att jag nästan bara har svarta, vita och gråa kläder i min garderob. Hur tråkigt är inte det nu till sommaren? Så nu ska jag shoppa tills plånboken blir ledsen. Och dessa plagg står överst på min lista. Ge mig FÄRG!

Frost.


Övningskörning och övertalningsproblem

Idag har jag kört bil hela dagen känns det som. Min mamma har brutit lilltån och kan därför inte ta bussen, jag vet att det låter töntigt och hon blir lite retad av familjen för det.. Men så skulle vi, min syster, pappa och jag, till busshållsplatsen och hämta hem bilen eftersom mamma inte skulle åka med bussen hem från jobbet. Sen så fick jag köra till Center Syd i löddeköpinge och snurra rundor. Och innan dess tvingade pappa mig att backa slalom på en stor parkering. Men ni anar inte hur duktig jag var. Sen var det dags att hämta mamma på jobbet i Malmö. Jag fick testa på att köra i malmö innerstad i rusningstrafik, det var hemskt. Men det värsta var inte biltrafiken utan faktiskt cyklisterna. Så det kan ni tänka på när ni cyklar, det är sjukt irriterande när cyklister tar sig friheter och sticker över vägen helt plötsligt osv. Men det gick bra där också, som tur var. Hmm, var var jag nu.. Jo som sagt, jag har kört en hel del idag. Övningskört då förståss. Men jag har hunnit spela sims också, på min stackars dator. Min dator är lite för dålig för sims. Men jag ska ju få låna alves förra dator snart, ellerhur Alve!? Han är lite svårövertalad. Och så måste han rensa den först. Hans lillebror har fått låna den ett tag och jag vill inte råka hitta porr på den. Alve är väldigt dålig på att bli övertalad idag.. Men det är krissituation faktiskt. Jag kan inte klara mig utan the sims, inte nu när jag har blivit beroende igen. Jaja, jag får väl sluta tjata på honom, men så är jag också den mest otåliga personen på jordens yta. Men innan jag blir allt för nedstämd så ska jag säga hejdå. Så ja, pusshaaij på er då. Och så får ni en bild från när jag var ute innan idag, det röda huset var en så fin kontrast tyckte jag.



Alla sova, släkta äro ljusen...

Ska snart gå ner och göra mig i ordning för natten. Känner mig jätteäcklig och överväger seriöst att färga mitt hår. Det känns så grått ibland, och så är det som en enda stor boll av alla knutor. Och min hy ska vi inte ens prata om.. Nej, det får bli ändring på det. En ny mer hälsosam livsstil hade varit trevligt. Ska jogga imorgon bara för att känna mig duktig. Men det var förresten inte därför jag började skriva, alltså det var inte för att klaga på mitt yttre. Nej, det var för att jag måste ha fler bilder på min blogg. Jag menar, jag fotograferar ändå ganska mycket och har till och med en systemkamera, inte för att det skulle göra mig till en bättre fotograf men ni förstår vad jag menar.. Så på grund av detta problem så får ni idag en bild på tårtan som mamma och min lillasyster gjorde i lördags, alla hjärtans dag. Usch vad jag blev sugen på chips.. Jag är så dålig på att vara nyttig, men misstolka mig inte! Jag har inte börjat äta chips nu precis, jag bara drömmer om att göra det.. Jaja, här kommer bilden. Inte för att det är något speciellt, men tårtan var i alla fall väldigt god. Pusshaaij.



Valentine's Day-avslut och designen tillbaka

Jag är verkligen jättetrött. Det är jobbigt att vara trött när man har linser, de torkar och så börjar ögonen klia. Det är inte mysigt. Jag har fortfarande min alla hjärtans dag-design uppe, den ska snart bli utbytt mot min vanliga. Men jag ska nog göra om min vanliga lite, men det får vänta. Alve blev jätteglad för sin present, det verkade så i alla fall.. Och jag blev väldigt glad för det jag fick. Det är tur att jag har hittat en så bra person. Nu ska jag inte skriva så mycket mer. Ska lägga in bilder på det alve fick och det jag fick. Sen ska jag börja koda om min blogg.. Pusshaaij mina små tomtar.

   

Alves fina örngott som jag har ritat på. Blev faktiskt rätt stolt även om vissa delar blev konstiga...  Och mina fina rosor som jag fick, dem luktar jättegott. Tio rosor som står på mitt skrivbord. Jag fick en mascara också, för det har jag önskat mig, wiie.

Alla hjärtans dag!

Idag är dagen då alla förälskade går omkring och myser och där alla ensamma blir ännu mer ensamma. Där affärerna övertygar folk att kärlek kan köpas för pengar och gelehjärtan gömmer sig hos varannan svensk. Men jag gillar alla hjärtans dag ändå. Alla som man ger presenter till blir så glada. Och i min lilla värld som jag lever i tillåter jag inga sura miner, alla ska vara glada alltid utom jag.. Men jag ska snart göra mig färdig för dagen. Har bara slängt på mig lite kläder för att kunna åka till affären. Och så har jag precis slagit in Alves presenter. Ni anar inte som jag har slitit med dem! Jaja, ni ska få se sen vad han fick. Nu får ni bara se pappret på utsidan. Klaga inte på bildkvaliteten, jag hade bara pappas kamera i närheten.. Inte min superkamera. Pusshaaij på er, hoppas att ni får en mysig dag.


En trött fixar-Sara

Pjuh, det är jobbigt att fixa så mycket saker som jag har gjort denna kväll. Men det är värt det. Hoppas att det är snö imorgon, då kanske jag tar en runda med kameran om jag hinner. Alve kommer hit 15.00, ungefär. Och så kom jag precis på vad pappa ska få i present. Måste gå ner till den andra datorn och skriva ut lite saker... Men sen ska jag sova, efter att jag har städat. Mitt rum är just nu katastrofalt stökigt. Hmm, jaja.. Det blev inte så mycket intressant bloggande idag. Jag har inga smarta åsikter om något just nu, men misströsta inte! Det är någon filmreplik tror jag, det där sista. Någon som har haft otur idag förresten? Inte jag i alla fall.  Pusshaaij. 

Alla hjärtans dag imorgon = ny design!

Detta var nog min snabbaste bloggdesign någonsin. Men så använde jag också min gamla som grund. Men jag ska fortsätta använda min gamla sen. Jag är helt glad nu, men tyvärr kan jag inte skriva varför. Alve läser min blogg och det är massa grejer som jag har fixat till honom.. Det kommer bli så braa. Om jag inte klantar till det i slutet, hoppas verkligen inte det. Ni ska få bilder imorgon, eller på söndag. Får se när jag hinner. Och förresten är det sportlov nu. Hur skönt är inte det mitt i all skolstress. Jag ska njuta, och åka skidor en dag med mina kompisar. Det var så längesen jag stod på ett par skidor, får se om jag är den förste att trilla. Ni ska få bilder från den dagen också, vilket blir på torsdag. Men nu ska jag fortsätta fixa, skriver kanske mer sen.. Pusshaaij på er.


Ännu ett meningsfullt inlägg.

Egentligen skriver jag bara för att komma tillbaka i bloggrytmen. Min hjärna går fortfarande på högvarv pga allt skolarbete. Ska gå ner och duscha och lyssna på en lugn skiva. Vi har nämligen högtalare i badrummet, och jag har kommit på att jag kan inte leva utan dem. Det får pappa fixa åt mig sen när jag flyttar. Sen imorgon ska jag åka hemifrån kvart över sju för att sitta och studera innan biologiprovet på morgonen. Provet börjar 8 så då har jag en extra halvtimme. Får se om jag lyckas fixa sällskap, jag är inte så bra på övertalning längre. Dessutom börjar jag bli sjuk, skrev jag det igår? Nåväl, jag tror att jag var för kall i söndags när jag var ute och joggade så nu har jag någon variant av halsfluss. Nog pratat nu, måste springa till badrummet. Ska somna tidigt idag nämligen. Annars orkar jag inte stiga upp klockan sex. Pusshaaij allihopa.


Blogguppehåll? Inte jag inte!

Det känns som om jag inte har bloggat på evigheter. Som att min frånvarotid kan räknas i månader. Men det har visst bara varit två veckor, om man kan kalla det för "bara". Men dagens inlägg blir väl inte mitt smartaste. Jag ville bara skriva av mig lite, och göra mina läsar glada. Jag har trotts allt några kvar, även om jag har varit oaktiv. Så detta inlägget kommer handla om att jag ska duscha nu och sen ska jag titta på Prison break. Och så ska jag använda min nya hårinpackning, Schwarzkopf gliss, det är mitt livs bästa investering. En av dem iallafall. Vilken skillnad det blev! Men nu måste jag rusa. Jag är ju kvinna förstår ni. Och min ras brukar behöva lång tid i badrummet, så är det bara. Jag måste forska om det någon gång, det är rätt intressant faktiskt. Förövrigt har jag jättemycket läxor, jag somnade i min historiabok innan idag. Det kommer gå lysande på provet imorron, och ja jag var ironisk. Men jag måste skriva en "att göra"-lista. Det får ni stå ut med här nedan. Nu kallar duschen på mig. Pusshaaij alla mina söta läsare. Jag ska skärpa mig, jag lovar!

Saras "att göra"-lista:
[x] Öva till matteprovet på tisdag
[/] Läsa historia, prov på tisdag
[x] Skriva en tyskaredovisning om Nelson Mandela, till onsdag.
[/] Öva till biologiprovet på onsdag.
[x] Skriva min uppsats i Biologi Breddning, till fredag morgon.

RSS 2.0