Prisonbreak

Sitter här och håller på att somna. Hade slutprov i Matte C idag, fyra timmar tog det att skriva provet. Men det kändes inte så svårt ändå, får se hur det går... Imorgon är jag ledig och det ska bli jätteskönt. Jag ska hem till Alve en stund på dagen men sen har han träning klockan fyra så då får jag åka hem igen. Sedan på onsdag så börjar period två, som det heter, och mitt schema är inte alls bra eftersom jag är dålig på att komma upp på morgonen. Jag börjar 8.00 tre dagar i veckan, då får jag gå upp 6.15 vilket jag gärna hoppar över. Men nu ska jag snart gå och titta på prisonbreak. Förresten, heter det prisonbreak eller prison break? Jaja, jag tror att alla förstår vad jag menar även om jag stavar fel. Pusshaaij.

Klassfest ikväll

Det ser inte så bra ut på mitt besökarantal just nu, bättre kan ni! Men jag tvingar ingen, jag kanske är jättetråkig att läsa om. Men ja, får kanske en snilleblixt snart.
Sitter och väntar på att mina gäster ska komma. Fast det är två timmar kvar. Har bjudit in några från min förra klass, elva stycken närmare bestämt. Får leta stolar sen, för min soffa lär inte räcka till. Ska snart spela lite Guitar Hero, jag upptäckte innan att jag var jättebra på det idag. Och ja, jag spelar på easy ^^ Jag försökte spela på medium innan men då klarade jag bara 42% av Livin' on a prayer med Bon Jovi. Nu ska min familj åka på bio, så jag är helt själv hemma. Nu ska jag springa upp till TV'n. Hejdå allihopa. Pusshaaij.

Shoppingdags

Sitter hemma hos mormor nu medan mamma är på salongen brevid och fixar sina ögonbryn, plockar och färgar. Jag kom precis på att jag har aldrig fixat med mina ögonbryn. Dem syns knappt så om jag plockar dem så försvinner dem och färgar jag ser det konstigt ut eftersom jag är så blond. Skriver på mormors laptop, jag trivs inte med tangentbordet. Jaja, snart ska jag till Center Syd och handla lite. Matilda ska köpa nya byxor och jag ska köpa så spännande plagg som strumpor! Har upptäckt att min strumplåda är nästan tom. Nu klagar min syster på mig, hon vill också ha datorn! Så nu får det vara färdigbloggat. Förresten, idag var TV4 och SVT1 och lite fler folk på min skola. Polhemskolan i Lund. För vi har fått äran att ha en av de utbildningarna för "extra smarta barn" eller vad man ska kalla dem. Så vi kommer ha en inriktning med extra fysik, usch. Jag är inte så bra på fysik, och inte blev jag intervjuad heller.. Men skolan var med i alla fall. Men nu ska jag gå. Pusshaaij.

När ska jag lära mig att göra läxorna?

Jag är så dålig när det kommer till att plugga hemma. Jag tänkte att jag skulle räkna matte idag, har slutprov på måndag nämligen. Men efter att ha räknat fem tal blev jag trött och började leta i skafferiet (fy på mig!) och hittade en kakburk, såklart! Sen så skulle jag baaara spela liite Playstation och självklart fasnade jag där. Och så var det ju den här tyskaläxan också... Tills imorgon dessutom, när hade jag tänkt mig att jag skulle göra den egentligen? Jaja, det löser sig. Jag har en rast på två timmar innan tyskalektionen imorgon, så det får bli tyskapluggande då. Jaja, no more to say. Ni får en liten låt i inlägget idag, bara för att jag är så snäll (fast det är ni också som läser min blogg). Pusshaaij.


Australia och tacos

Nu är jag hemma igen efter en mysig kväll och natt hos Alve. Överraskningen igår bestod av att först gick vi till ett café och åt mumsig mat, sen gick vi och såg Australia på bio. Det var jättemysigt och jag rekommenderar filmen starkt. Jag älskar lyckliga slut! Men tyvärr får jag inte blogga mer enligt min mamma. Hon vill ha hjälp med maten, tacos blir det. Ojoj, vilken bra dag det har varit. Mamma:  "Saraa, du får hjälpa till om du ska ha någon mat!" Jag antar att det är bäst att jag går. Jag vill ju inte stå över maten nu när det är tacos! Pusshaaij.

Vinter i bjärred.

Nu är det is på havet, men man är dum om man vågar gå på den. Här är i alla fall några bilder från i onsdags, och nu måste jag rusa. Pusshaaij.

   


Varför ha en hund i handväskan, när man kan ha en katt?


Min katt är helt galen just nu. Hon springer på väggarna, rivstartar och håller på. Men hon får sina ryck, rätt ofta dessutom. Och hon ville tydligen med hem till Alve, eftersom hon hoppade ner i min väska. Hon är så söt så.. Fast bilden blev inte så bra och jag hinner inte redigera den, måste snart ta bussen till Lund. Alve sa att jag skulle komma till tågstationen 16.45, det är lite spännande med överraskningar. Speciellt när de kommer från Alve, han har så många knasiga tankar i huvudet. Jaja, bråttom nu. Men ni ska få några vinterbilder från i onsdags innan jag åker. För jag tror inte Alve är så positiv till att jag lånar hans dator, men det vill jag inte heller. Pusshaaij på en stund.

Skoldag imorgon

Mm, imorgon börjar skolan igen. Dags att ta sig i kragen och kämpa lite den här terminen.  Känner mig inte så pigg på att stiga upp tidigt imorgon, men jag börjar inte förrän 9.45 så jag ska inte klaga. Men nu måste jag verkligen sova. Imorgon får ni några fina vinterbilder som jag har tagit idag. Hinner inte titta på dem idag så det får vänta. Godnatt på er. Pusshaaij.

Twilight i mitt hjärta

Okej, jag får väl erkänna att jag är fast. Men jag ska hålla mig till Mars då den fjärde boken är ute på svenska. Känns bättre att läsa den och förstå allt än att få en halvfärdig bokupplevelse. Det är nästan så att jag skulle läsa dem igen.. Läste ut alla 3 böckerna på lite mer än en dag, det gick för snabbt.. Dagens ilandsproblem. Pusshaaij.


Trött & sjuk

Sitter här i min ensamhet och nyser. Min lillasyster har smittat mig med förkylning och hosta, bara det att jag blev dubbelt så sjuk som hon var. Trevligt. Men ja, mycket har hänt sen jag skrev sist. Vilket var för en hel vecka sedan! Jag har firat födelsedag den 30/12 med bra resultat. Det var ett trevligt kalas och jag fick mycket pengar som jag igår köpte ett playstation 2 för. Jag och syster delade på kostnaderna så det blev inte så farligt dyrt.
Men så har jag även firat nyår, och mitt i firandet dök Alve upp. Det var en glad överaskning! Mitt humör var ganska dåligt innan dess, jag låg och läste färdigt tredje boken i Twilight serien hela dagen. Var inte sugen på att göra något alls, var på rätt dåligt humör alltså. Men så dök Alve upp och gjorde mig glad igen, tack för det<3
Och sen så har det väl inte hänt så mycket mer. Jag ska försöka hinna med lite Matte, Idrottsinlämning och såklart blogga mer än vad jag gjort den senaste tiden. Fast jag har inte suttit vid datorn på två dagar nu, har ersatt mycket av den tiden med Playstation. Och imorgon ska jag till Alve, sjuk eller inte sjuk. Saknar honom för mycket för att sitta hemma och tycka synd om mig själv brevid ett berg näsdukar. Men nu ska jag snart sova, så vi hörs. Pusshaaij.
 

RSS 2.0