Kalas till mig

Är lite småstressad just nu. Ann, Viktoria och Alve kommer snart hem till mig så ska vi ha lite filmmys och kalas för mig. Jag fyller nämligen år på tisdag :) Har varit i Malmö nästan hela dagen så jag har inte hunnit fixa så mycket. Måste rusa nu, skriver kanske sen igen. Beror på vad klockan blir. Pusshaaij.


Vad fick ni i julklapp?

Julklapparna är precis öppnade, fick nästan allt jag önskade mig. Men så önskade jag mig inte så mycket heller. Jag fyller år om sex dagar så man får dela upp det lite. Det man inte får idag önskar man sig till födelsedagen. Ska snart lägga upp en bild på det jag fick, men tills dess frågar jag er. Vad fick ni i julklapp?

Dan' före dan'..

Imorgon är det julafton! Jag blir helt upprymd och fylld av barnsliga känslor, men det bjuder jag på. Har inte riktigt fått julkänsla. Även om det blev lite bättre av den glöggen jag drack innan, det är supergott. Men min syster har inte förstått det. Alve var här innan och bytte julklapp. Jag fick tre julklappar! Dem var superfina, sjukt glad blev jag. Tack så mycket för dem :) Men nu skulle vi visst få besök snart, så då måste jag klä på mig. Sitter i en oversize-tröja och trosor. Bastade innan så då blev det inte mer än så.. Ett par jeans får jag iallafall hitta. Oj nu kom dem, bäst att jag rusar. Hörs kanske sen. Pusshaaij.

Idag gjorde jag julgodis

Idag gjorde jag och familjen julgodis. Tre olika sorter, väldigt lätta sådana. Det är så roligt med folk som sitter och gör tryffel, kola och sånnt. Så kommer jag och min familj med rispuffschoklad och mintkyssar. Men det är gott ändå. Imorgon ska jag lägga upp en egen bild på godiset, denna är från google.


Photoshop.

Nu är det snart dags att sova, ska upp tidigt imorgon. Var bara tvungen att bli klar med några bilder i photoshop. Har blivit helt kär i blompenslarna. Men det är bara trevligt tycker jag. Godnatt allihopa. Pusshaaij.


Äntligen jullov!

Jaa, äntligen kan man sova ut, umgås med vänner och bara slappna av. Det enda man behöver tänka på, som är kopplat till skolan, är slutprovet i matte den 19 Januari. Men det dröjer till dess, jag ska riktigt njuta denna julen. Njuta av vintern, med snö om det kommer någon sådan, och av allt släktmys. Och min födelsedag den 30:nde December, det ska bli trevligt. Fast det blir nog lite julklappstress i helgen, men det är inte så farligt. Har bara Alves julklapp kvar. Mums, på julen..

Yes! Nu kan man pusta ut..

Sitter på mammas laptop just nu. Hon kommer nog snart och knuffar iväg mig.. Ville bara dela med mig av min ledighet. Vi hade slutprov i Fysik A idag. Det är underbart! Inte för att det gick särskilt bra utan för att vi inte har mer att göra före jullovet. Men nu ska jag gå och duscha. Ser inte så mycket av det jag skriver, mina linser är helt torra.. Är dessutom jättetrött. Ska lägga mig tidigt. Ska bara duscha först och sen när Alve kommer hem vid halv tio så ska jag säga puss godnatt till honom på msn. Hade hellre sagt det öga mot öga ( för då hade vi varit i samma rum och det är mysigt :) ). Men nu ska jag låsa in mig i badrummet, mamma kom och ville ha tillbaka datorn. Pusshaaij.

Lucia idag

Den 13:onde December firades med att vakna upp brevid Alve. Supermys. Sedan blev det lite fysikplugg, men Alve somnade. Säkert bara för att slippa bevisa att han inte förstod fysiken. Jag är så bra på att se hans baktanke. Men jaja. Sen åkte vi till hjärup och Jakriborg på julmarknad. Väldigt mysigt ställe, Jakriborg då förståss. Sen tog Alve tåget hem och jag och familjen åkte och handlade lite.

Detta var nog det långsammaste inlägg jag har skrivit hitintills. Det har nog tagit snart en timme. Jag klickade in på en blogg med ett videoklipp. Sen bara klickade jag vidare. Så nu har jag tittat på idol, nästan alla deltagare. Sen klickade jag på Molly Sandén, sen så ska det låta och ola och massa annat. Nu blev det visst 1 och en halv timme.. Usch vad långsam jag är. Jaja, blir kaanske fysik nu. Eller så får jag städa.. Men nu är det två timmar och jag har skrapat ihop ännu ett meningslöst inlägg. Pusshaaij.


Nu är det jul igen..

Var precis på min lillasysters skola på julfest med hennes klass. Det var väl ganska okej. Brukar inte vara så roligt faktiskt... Usch vad jag är trött. Jag glömmer så lätt saker när jag är trött, som vad jag skulle skriva till exempel. Ska snart lägga upp min önskelista här, tror jag. Och imorgon ska alve komma hit och då blir det kanske nya bilder och en uppdatering av headern. Men nu måste jag springa och duscha. Hinner inte göra det innan skolan imorgon. Sen blir det kudden. Måste ta igen min sömn lite. Ni får en fin julbild för att komma i stämning. Pusshaaij.


Biologiplugg? Nej.

Ååh vad jag är dålig på att plugga. Ett slutprov måste man ju ändå få bra på, undrar var min motivation tog vägen. Men så ska jag ändå stiga upp jättetidigt imorgon för att kunna lära mig det sista innan skolan. Ska bara se om en viss person vill träffa mig så tidigt. Han är lite svårövertalad. Jag snyltar ju på hans skönhetssömn! Ojoj. Men nu ska jag duscha, sen ska jag övertala lite till och sen sova. Behöver ta igen mig från i helgen. Pusshaaij.

Biologi och dagens klädval.



Mm, ska snart sätta mig med biologiboken. Har slutprov i Biologi A imorgon, måste få minst VG på det.. Kände för att följa strömmen och lägga upp en "dagens outfit" som det så fint heter. Så den ligger här brevid. Pusshaaij.

Kappan -  H&M, köpt i tyskland.
Leggings - Lindex
Skor - Wedins
Halsduk - Wedins, förra året.

Har även en svart kort klänning från Gina Tricot och en kjol från Lindex på mig.


Snart bastudags.

Nu ska jag snart gå ner till familjens spabadrum i källaren och basta. Såklart har jag inte gjort någon av punkterna i förra inlägget. Eller jo, jag läste 100 sidor i boken men det är fortfarande 100 kvar. Den är 275 sidor lång tror jag. Mår fortfarande lite halvtaskigt, men jag hoppas att det går över tills imorgon. Ska läsa lite biologi innan jag somnar. Men oj, klockan är ju bara 18. Här sitter man och tror att den är 21 för att det är så mörkt. Men då är det ju lugnt, då kan jag basta länge.. Och ha en ansiktsmask kanske, vi får väl se. Pusshaaij.

Aj, min mage!

Min mage och jag är riktiga ovänner just nu. Vet inte riktigt varför, om det är läxberget som oroar eller nån matallergi eller vad det nu kan vara. Jag får ta en värktablett och sen får jag börja gräva i läxberget. Ska skriva en kom-i-håg lista som jag kan kryssa av efterhand. Jag får ta mig i kragen.. Synd att jag inte har någon just nu. Jag vill hellre spela Sims! Jaja, detta står på tur..
[ ] Öva på biologin
[ ] Läsa ut engelskaboken
[ ] Skriva en recenssion om boken
[ ] Räkna fysikuppgifter

Trötter

Nu ska jag snart sova. Kunde inte lägga mig när gästerna var kvar men nu är de påväg hem. Imorgon blir det plugg hela dagen. Har slutprov i biologi på tisdag och får jag inte VG på det så får jag G i betyg. Nejnej, jag känner absolut ingen press.. usch. Äntligen blev det tyst i huset. Eller nej, inte helt. Det är fortfarande några kvar. Jaja, jag har ju Alve, iTunes och Photoshop. Så jag kan nog vara vaken ett tag till.. Pusshaaij.

Twilight och julmat.


Igår var jag och Alve på bio och såg Twilight. Den var jättebra och jag längtar tills de andra filmerna kommer,  eftersom jag har bestämt att de kommer produceras. Önskar mig böckerna i julklapp dessutom, om jag får dem vet jag vad jag kommer göra den 25:e december (läsa). Men ja, efter filmen tog vi tåget hem till Alve och så sov jag där. Det är så mysigt att vakna upp brevid sin pojkvän har jag kommit på, eller att ligga och lyssna på hans andetag. Det är nog världens bästa känsla, oj vad jag är lycklig.

Det är förövrigt fullt hus hemma hos mig nu. Mamma och pappa är bilfantaster och har bjudit hem en massa kompisar med lika stort bilintresse på julfest hos oss. Det blir alltså julmat redan den 6:e December. Men eftersom jag inte är så intresserad av drivaxlar och quaife diffar så sitter jag här istället och lyssnar på Michael Jackson. För tillfället i alla fall, det är blandat på iTunes. Han är faktiskt riktigt bra, både på att sjunga och dansa. Jaja, nu börjar detta bli för långt så jag avslutar med en bild på det jag älskar mest i hela världen, min Alve<3 :)


Ny header!

Ojoj, det var en vecka sen jag uppdaterade min blogg. Men det blir så när man har mycket annat att tänka på. Det är väldigt mycket skola just nu.. Men idag har jag ritat lite i photoshop. Hade en påbörjad header som jag gjorde om lite. Men jag är fortfarande inte nöjd så det blir nog några uppdateringar (den ser så tom ut). Nåväl. Julen är på intågande och julklappslistan är skriven. Det problematiska är att införskaffa dem, idéerna har jag. Fast så är jag ganska fattig just nu också.

Det blev ett ganska tråkigt och meningslöst inlägg idag. Men jag ska börja blogga oftare, det har jag bestämt! Nu ska jag i alla fall springa in i duschen. Pusshaaij.


RSS 2.0