Resor och sommarkläder

Hej igen, det var ett tag sen sist. Jag är aktiv från och till nu. Det får ni leva med. Jag tänkte dela med mig av min fina klänning som jag köpte på lindex. Jag är förälskad i den, blommigt är min stil i sommar.

Jag ska nog ha den imorgon, hoppas att det blir varmt väder.. Och förresten! Jag sålde min moped i tisdags. Fick 3900kr för den, ska spara pengarna till en resa som alve och jag ska göra. Som det ser ut nu blir det egypten, men jag vet inte vad mamma säger. Det blir nog jobbigt för mig, som blond ung flicka. Men Egypten är så häftigt, med pyramider och så.. Jaja, vi får se. Men nu måste jag duscha, ha det fint. Pusshaaij.

Svenskalektion

Har lektion nu i Svenska C nu. Vi ska skriva ett miniforskningsarbete om någon historisk händelse. Jag har valt att skriva om oäkta mödrar, deras rättigheter och hur dem hade det. Ganska intressant faktiskt. Men jag fasnar hela tiden. Alve sitter vid datorn brevid mig, men han har spelat spel hela lektionen. Utom när läraren går förbi såklart, då är han duktig och klickar upp sitt worddokument igen. Usch, jag har jättemycket kvar att skriva känns det som. Men vad ska man göra utan inspiration? Det blir inget bra då. Jag vill nämligen ha mvg i svenska c. Nu är det bara tio minuter kvar av lektionen. Jag ska nog göra något annat då. Bilddagboken kanske. Eller hitta något roligt spel. Pusshaaij, hörs kanske senare och ursäkta för att jag inte skrev igen igår. Jag han inte helt enkelt.

Historia för hela slanten

Ska snart sätta mig med min historiabok. Jag har slutprov i historia A imorgon, det ser jag absolut inte fram emot. Historia är det ämne jag är sämst på, men jag får sämst resultat på biologin konstigt nog.. Nåväl. Jag lovade mamma att laga lasagne med henne men hon bara pratar i telefon hela tiden så jag vet inte om det räknas som ett löfte längre. Jaja, jag får se hur det blir med det. Nu skriver jag bara för att skriva något, så då är det bättre att sluta innan jag tröttar ut mina små läsare. Vi hörs nog senare idag. Måste ändå redigera min header lite. Pusshaaij.

Ny header!

Har bytt ut min förra header, men det har ni kanske märkt. Blev inte riktigt nöjd, man hittar alltid lite småfel när man väl testar den på bloggen. Så om jag orkar och hinner så kommer det en uppdatering. Har funderat på att göra den mer personlig med något foto eller så, men vi får se. Ska gå och duscha nu. Hörs snart igen! Pusshaaij

Nu ska gamla Sara bort.

Ska snart ta bussen till Lomma för att gå och klippa mig. Det ska bli extremt skönt, har för mycket hår just nu. Visst, långt hår är fint men inte om det är en enda stor risbuske! Nej, kort blir det. Har kollat på lite bilder och så, men det blir nog något liknande den frisyr som jag har nu. Men mer uppklippt och kortare då. Men nu går min buss snart, ska kaanske ladda upp en frisyrbild sen. Om jag blir nöjd. Pusshaaij.

iPod och 1årsdag


I fredags (1 Maj) firade jag och Alve 1 år tillsammans. Tiden har gått så sjukt snabbt, jag har inte riktigt hängt med. Men vi har gjort många knäppa saker ihop, han och jag. Det är tur att det finns en till på jorden som är så konstig som jag, inget illa menat.. Jag kan vara rätt underlig ibland, speciellt när jag är trött. Jaja. Jo, och när jag kom till Alve så sa han att jag skulle titta på skrivbordet. Och där låg ett kuvert, och när jag öppnade det så låg där pengar till en ny iPod. Åh, vad jag blev glad. Han är så snällis. Så nu har jag fyllt min nya iPod till hälften med bra musik. Puss på dig bäver, älskar dig jättemycket! Kolla så fin iPod jag har köpt. Nu är jag lyckligast i världen, min förra iPod försvann i en hastig springtur till bussen. Pussihaiij.


RSS 2.0