Till dig som gillar att irritera din omgivning

Satt och läste på Maria Ulmefors blogg och hittade ett kul inlägg. Jag skrattade iallafall när jag läste det. Man skulle kanske ta och prova något av de fina tipsen. Pusshaaij.


1.
Säg till i luckan på "drive through" att du ska ta med dig maten.
2. Öva på att låta som ett modem.
3. Lämna kopiatorn inställd på 99 kopior, förminska 200%, extra mörk och A3-papper.
4. Svara på allting som någon säger med "Det är var DU tror".
5. Rabbla slumpmässiga tal när någon räknar.
6. Pip när du backar.
7. Visa att ett samtal är slut genom att hålla händerna för öronen.
8. Gå till en poesiafton och fråga efter varje dikt varför den inte rimmar.
9. Utforska offentligt hur sakta du kan göra kvackande läten.
10. Repetera följande ordväxling 20 gånger:
"Hörde du det där? "
"Vad då?"
"Äh, skitsamma! Det har slutat."
11. Nynna på en riktigt dålig låt, och när du nästan är färdig, säg:
"Nej, vänta, nu trasslade jag till det." Upprepa!
12. Fråga människor vilket kön de har.
13. Sjung med på operan.
14. Berätta för dina vänner fem dagar i förväg att du inte kan komma på deras fest 
eftersom du har huvudvärk.
15. Gräv stora gropar i smörpaketet

Tristess och fina naglar


Idag fick jag för mig att jag skulle leta upp mitt "fransk manikyr"-set och måla mina naglar. Det blev inte särskilt bra men tillräckligt för att det ska få sitta kvar. Att göra sånnt på salong kostar runt 300kr. Fast då bygger dem kanske på naglarna också.. Anyway, när jag var färdig upptäckte jag att det var små hårstrån på nästan alla naglar. Förmodligen från katten, just typiskt. Men det får väl vara så. Nu låter det jättefult, men det är inte såå hemskt som det låter.

Är förövrigt på ganska dåligt humör. På grund av två anledningar. Den ena känner alla kvinnor redan till om jag skriver såhär och den andra är att jag inte har träffat eller kommer träffa Alve denna helgen. Och att jag inte är 18! Han var ute igår med Vickan, nej jag är inte det minsta orolig över det, men han har roligt medan jag sitter hemma och har tråkigt. Varför kunde inte mamma tryckt ut mig tidigare. För dem som inte vet så fyller jag år dagen innan nyårsafton. Så när jag fick t.ex. köra moped så hade alla andra redan tröttnat på det. Wohoo liksom. Och idag ska Alve flytta. Eller kanske inte flytta helt men flytta sina saker och sånnt. Jag fick inte vara med, tror jag. Jag frågade men fick inget riktigt svar. Jaja, nu är det slut med mitt tjuriga humör. Jag är iallafall nästan helt frisk och har nästan inte huvudvärk.. Jag är iallafall inte förlamad, alltid nått positivt. Pusshaaij på er.

Inställd svenskalektion

Sitter i skolans datorsal och är nervös. Om en timme ska jag hålla tal, jag läser nämligen retorik. Jag tycker inte om att prata inför folk.. Men det går nog bra. Nu ska jag spela word challenge på Facebook. Pusshaaij. Hörs senare!

Mina blivande vinterskor?



Tittade lite på skor från Brandos.se, jag fasnade direkt för dessa. Jag vet inte varför eftersom jag inte brukar tycka om sånna skor men dessa var kärlek vid första ögonkastet. Tyvärr kommer jag nog aldrig köpa dem.. Kanske på rea till våren. Usch, det är lång tid tills dess. Ååh, de ser så sköna ut..

I'm still standing

Även om det inte märks. Men jag lovar att jag inte har dött, jag har bara tagit en låång bloggpaus. Men nu är jag på det igen, tror jag. Vågar inte lova något. Ska se vad jag kan skrapa fram ur mitt liv som jag kan dela med mig av. Jag ska på klassfest  ikväll, vet inte vad jag ska ha på mig. Men jag hittar nog nått. Har fyra alternativ änsålänge.

Annars ska jag väl bara städa idag, och köpa kattmat till Citrus. Det är galet vad den katten äter. Därför har hon dietmat på vintrarna annars blir hon jättetjock. Hon blir så förvånad på våren nämligen när hon fasnar mellan brädorna i grinden. Jaja, pusshaaij. Hörs senare när jag har bestämt vilka kläder jag ska ha.

RSS 2.0