Fever, in the morning, fever all through the night..

Mår ungefär lika bra som en död häst, men ska bjuda på lite bilder för det har jag lovat.



(Klicka på bilderna för större bild)

Torsdagsnöje

Nu ska jag gosa ner mig i soffan tillsammans med de här raringarna och en bringare pärondryck. Lägger upp lite bilder senare ikväll skulle jag tro..

Puss & kram


Att handla med magen

Jag gick till affären för att handla mjölk och bröd men kom hem med mjölk, bröd, limstift, tejp, naturgodis, gräddfil, saft, choklad, florsocker och skinka. Slutsats: Man ska inte handla när man är hungrig.

Nu ska jag laga pannkakor, skriver kanske mer senare.
Puss & kram

Som en nål i en höstack

Idag var den första dagen i skolan. Det var bra, där fanns trevligt folk från lite överallt i Sverige. No further questions, allt är bra.

Jag var hemma runt halv fyra tror jag och började med att tina upp mina ben (jag gick hem från skolan på 35 minuter, hade följe med en klasskompis) sen fick jag den smarta idén att jag skulle prova gå på Step på Friskis. Okej, 19.00 - då hade jag 2 timmar på mig tills det började. Jag kollade bussarna och kom fram till att 18.21-bussen verkade vara den bästa om jag skulle hinna i någorlunda tid till passet. Så jag diskade undan mitt diskberg samtidigt som jag lagade mat, allt för att spara tid. Sen åt jag och packade min träningsväska. Att hitta rätt kläder är ju inte alltför lätt i min nya garderob, min förra hade fler lådor. Men med tio minuter kvar tills jag skulle gå så kunde jag inte hitta mitt rikskort någonstans, och jag åker inte utan mitt rikskort eftersom det ger mig gratis träning. Jag sprang runt, så mycket man kan springa på 19m², men tillsist fick jag ge upp. Såklart hittade jag kortet men då hade bussen redan gått. Synd när man för en gångs skull var riktigt sugen på att träna. Kanske dags att organisera mina grejer lite bättre? Mm, imorgon kanske..

Nattdags

Imorgon börjar skolan. Det ska bli både spännande, roligt och lite läskigt. Men det blir bra, oroa er inte, jag fixar allt.

11-01-12

Idag åkte min mamma hem. Jag är själv. Jag har tråkigt.

Arctic

Hej igen
Eftersom jag har förstått att det är en del som läser mina texter så känner jag att jag vill berätta om ännu en dag på kallare breddgrader. Det är egentligen inte så mycket att skriva, vi har varit ute och cyklat lite, mamma och jag. Det var intressant eftersom det som töade igår hade frusit tills idag. Men med dubbdäck på cykeln går det bra. Visst saknar jag bjärred men jag tror ändå att jag kommer att trivar bra här. Min lägenhet är liten men supermysig när man lär känna den. Hallen har en blomtapet som jag verkligen tyckte illa om när jag klev in. Men nu har det förändrats till en charmighet, en gemytlighet. Och jag är jätteglad över att ha haft min familj här, och att ha mamma här nu. Det är skönt att slippa vänja sig själv, att kunna få lite hemifrån med sig. Men nu är det dags att sluta skriva för idag. Vi hörs kanske imorgon och då bjuder jag nog på lite bilder från Uppsala slott.

Puss & kram

In a land far far away..

Nu sitter jag här i min 19 m² lägenhet och tänkte berätta lite om min första dag i Uppsala. Visserligen sov jag nästan hela bilresan men vad finns det egentligen att skriva om den? Tänk er Småland, mil efter mil av bara skog.

Vi kom fram till att istället för att ta med min cykel upp hit, och utsätta den för vägsalt och slask, så vi köpte en ny på Biltema. Så körde vi så fint iväg med min sprillans nya cykel, bara för att fem minuter senare bli påkörda bakifrån. Min cykel blev skrot. Dålig start på min tid här men nu kan det i alla fall bara bli bättre. Nu är det sovdags för hela familjen Fleischer i min lilla etta. Hörs snart igen. Pusshej.

RSS 2.0