Musik, bläckfisk & pepparkaksbak.

Jaa, jag älskar fredagar. Och bara för att jag inte har något sällskap just nu så ska jag berätta om heela min dag. (Alve är i Stockholm hela helgen och har lämnat mig hemma för att sakna honom. Jo, det blir så. Extremt tyst utan honom, han pratar konstant den människan...)

Jo, i skolan var det simning. 40 längder ryggsim, mina ben var slut efter det. Och på biologin sen fick vi dissekera bläckfisk. De är extremt slajmiga men bortsett från fisklukten så var det roligt. Sen gick jag och Viktoria och köpte lussebullar, fast bara till henne. Jag väntade tills jag kom hem, mamma bakade nämligen igår. Men sen så kom jag i sån julstämning så jag bakade en mjuk pepparkaka, den blev mycket uppskattad av familjen :) I alla fall av alla utom Matilda, min lillasyster, för hon ska alltid klaga på allt ätbart sålänge det inte heter hamburgare eller pizza. Och ändå klagar hon på hamburgarköttet! Hon är hopplös..

Tittade lite på idol innan, vem åker ut idag tror ni? Själv har jag ingen aning, men Alice blir det nog. Hon har slutat välja bra låtar. Hon var min favorit innan men nu håller jag mig nog till Kevin, han har talang.

Och förresten. Jag har hittat en ny kärlek. John Mayer heter han, den artisten är jättemysig att lyssna på. Så nu är jag kär i hans musik. Det är feel-good musik, enligt mig i alla fall. Jag mår bra av den, så det är feel-good för mig :) Ni får ett smakprov på den låt som jag ska spela upp på musiken i skolan.


Ny design kanske..

Sitter och fixar lite nytt på bloggen. Har gjort en ny header som snart kommer upp, ska bara klura ut hur man flyttar den mer åt vänster. Någon som vet? Tänker mig så som Stina-Lee har. Jaja, ska snart se house. Även om jag missat 20 minuter redan. Ska bara mixtra lite till med koderna sen springer jag till TV'n. Pusshaaij.

Trött och misslyckad.

Fysik. Hur mycket jag än pluggar så kopplar min hjärna inte ihop det till något vettigt. Prov imorgon på Tryck och Elektricitet, usch och fy. Och jag har pluggat hela dagen idag. I alla fall från att jag kom hem tills nu, med en matpaus och en vilopaus. Jaja, jag hoppas ändå på ett VG. Omöjligt mål, jag vet. Men wish me luck :) Pusshaaij.


 

Bloggdags igen

Det är snö ute idag, fast det har det varit de senaste dagarna. Det är väldigt jobbigt att inte kunna gå ut med kameran och föreviga den första snön. Har stort fysikprov på tisdag och jag är verkligen inte bra på fysik. Det blir till att plugga hela dagen.

Fast jag var ute igår och hade snöbollskrig med Alve, jag vann stort.. Eller njae, kanske lite iaf. Ibland undrar jag vad den människan tänker på när han springer upp bakom en och trycker en kall vante full med snö i ansiktet på en. Usch, det var inte roligt.. Men han fick igen sen, mogen som jag är. Jag gick faktiskt upp extra tidigt igår för att åka och väcka den lilla nörden till pojkvän. Det var extremt kallt! Först ta bussen och sen vänta 30 minuter i Lund på tåget och sen gå en kvart för att komma fram, men det blev mysiga bilder för jag hade kameran med mig :) Men nu ska jag till Nova Lund, pusshaaij.


Är det inte jul snart...?

Idag hade jag ingen musiklektion eftersom läraren var sjuk så jag gick lite i Lund. Först var jag på H&M och hittade några snygga saker men köpte inget, snål som jag är, så sen gick jag in på lagerhaus. Den affären är så mysig, fick flera julklappsideér där inne. Det är så mysigt med all julskyltning, jag blir på så bra humör. För med julen följer även min födelsedag och nyårsafton. Jag är en julmänniska på högsta nivå. Så när jag kom hem sen så gjorde jag en stor mugg varm choklad med massa gott i och pepparkakor. Mums. Nu ska jag skriva en önskelista och en lista på vad jag ska köpa till alla andra. Pusshaij.


Hösten är helt deprimerande ibland.

Höst. Vad har man hösten till? Den är kall, blöt, blåsig och allmänt irriterande. Detta kom jag på idag, även om jag antagligen har kommit på det förr. I början av hösten så är man glad och tänker att "Åh vad fina träden är, vilka mysiga färger" och så tänker man på allt mysigt som man kan göra på hösten. Så tänkte jag också, och så tänker jag varje år. Men allt eftersom hösten går så förvandlas träden till spretiga pinnar som sticker ut och ser tråkiga ut. Och alla löv ligger som en brun gegga på marken, okej där överdrev jag. Men det är deprimerande. Och tror ni jag har fikat som en idiot? Nej, inte en enda gång. Eller jo, jag och Alve gick till Espresso House en gång och köpte varm choklad. Det var iof mysigt... Nu tappade jag bort mig, ääh jag är inte på klaghumör längre. Hittade för övrigt en fin höstbild, precis så som hösten ska vara. Fast bildkvaliteten är väl inte den bästa antar jag..
 


Plugg, plugg..

Ibland förstår jag inte vad det är med mig. Imorgon har jag en muntlig redovisning i tyska, en historialäxa på 40 sidor och ett stort musikprov. Och ändå kan jag ingenting. Men så brukar jag vara, i de teoretiska ämnena funkar det rätt okej, men musik är praktiskt och man kan inte gissa hur man ska spela.. Fy på mig.
Istället för att plugga har jag sysselsatt mig med att designa bloggen, blev ganska nöjd änsålänge :)
Nej, blev inte så mycket bloggande idag just, men det kommer nog. Nu måste jag spela igenom låtarna.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0