Dag 1 2 3

Idag är det den 24 September och vi har varit i Sydney i tre dagar.

Vi kom hit vid 06 den 22 September och tog en buss till vårt hostel. Fast det var en så kallad shuttle-buss som skulle lämna av en mängd passagerare på en massa olika hotell så vi var inte framme förrän 10 eller något sådant. Dagen gick åt till att handla mat och se sig omkring. Vi gick till operahuset och till den botaniska trädgården. Efter det så gick vi hem och lagade mat och såg på en film, fast alla tre somnade under filmen för vi hade sovit så dåligt på planet.

Den 23 September försov vi oss och missade frukosten, fortfarande lite jetlag tror jag. Det var underbart väder så vi bestämde oss för att åka till Bondi Beach. Men för att kunna vara där behöver man en handduk och solglasögon så vi åkte till Paddys Market vilket är som en svensk marknad inne i ett hus utan indianer och munkförsäljare. Lite mer souvenirer och sånnt. Men när vi väl hittat vars en handduk och jag hade köpt solglasögon så hade solen försvunnit och det var kallt. Vi hade ju nämligen försovit oss så nu var klockan typ 16. På kvällen så hade vårt hostel anordnat en slags pub-kväll då alla som ville gick ut och dansade och lärde känna folk. Det var roligt. Jag har fått erfara att fransmän är dåliga på engelska.

Idag, den 24 September, försov vi oss igen eftersom det blev rätt sent natten före och vickans mobil som vi hade som väckarklocka funkade inte. Vi vaknade klockan tolv på dagen av att städerskan gick in på vårt rum. Lite pinsamt. promenerade iväg till Mc Donalds för att dem har gratis internet och vi har varit här ett bra tag nu.

(Klicka på bilderna för större)

         

Kommentarer
Postat av: Morfar

Vad är det frukter på trädet på en av dina bilder. Ser också ut som fladdermöss som hänger och sover?

2011-09-26 @ 00:07:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0